Last 2 25 days :) :(

24 septembrie 2009
 Din categoria "Hello my love", "Goodby my love" ma apuca asa o voma lingvistica si o diaree emotionala, care ma impiedica sa dorm desi corpul si ochii o cer imperativ. Si iata-ma eu "Printesa sufrageriei" chinuita de talent scriptic cu 2 zile inainte de 26. Nici nu stiu daca sa rad sau sa plang, sa trag linie sau sa continui sa numar …. sa ma bucur de experienta castigata sau sa tanjesc dupa clipele trecute … Si in calitatea mea de balanta chiunita de decizii, puteti sa va imaginati cam cat de mult ador eu trairile astea.
 
Gandesc, iar gandesc (duresros procedeu) si ma hotarasc: Frate trebuie sa pastez macar ceva din ultimii 25 ca sa pot sa ii savurez pe urmatorii 50 (pe putin). Astfel ca dupa calcule, liste, pros and cons, imi pezint umil in fata orcui rezista pana la paragraful urmator maretele si minorele realizari. Pastrez uramtoarele:
 
- prima amintire a lui tata urland si tata cand urla, nu numai ca are mereu un motiv real, dar se si face mai mult decat inteles. Am fugit la 6 ani de acasa. Mereu m fost precoca. M-am dus la rata de Cisnadie sa fug cu prima mea iubire (imi cer scuze dar numele mi-a disparut complet din memorie). A urmat prima bataie cu cureaua de piele maro, care se misca cu o viteza innebunitoare si o dibacie dureroasa. Long live my ass!
- prima tigara in baia mica din casa. Era KIM menthol si acum ma ustura gatul. Nu ma prins nimeni, mama pobabil ca afla acum. Mi-a placut adrenalina. Am dat cu spery de mere apoi, ca sa anihilez mirosul … Deh 12 ani, 12 neuroni.
- primul sarut, nu pe asta nu
- primul sarut dupa primele 1000 ratate. It was my best everrrrrrrrrrrrr …. Pupasem jumatate de discoteca pana mi-am facut curaj sa il pup pe cel pe care mi-l doream de 3 ani. A inteles. A continuat sa ma pup inca cateva multe luni (a se numara in ani) dupa aceea. Long live the king of my kisses!
- prima prietena adevarata. She’s still here. E ardeleanca evident, esuata ca mine in Bucuresti. Ne-am reuni suferintele intr-un cuibushor de nebunii care inca mai rezista. Nu e lesbianism domne, e prietenie adevarata!
- prima dragoste care a contat. E intiparita bine in multe din postraile de aici. Stiu tot fiecare clipa si fiecare secunda, ma rog si iplor sa nu le uit niciodata. E motivul egoist pentru care scriu over and over again, aici si e unde mai apuc (de obicei pe hartie igienica ) momentele cu artificii.
- fetele mele, toate 4 … Le iau cu mine. Daca eu intru in kkt, hehe va trag dupe mine. Aici simt sa si mu;tumesc. Pentru tot!
-masina. Ei da, Fii are si ea un loc!
- toate calatoriile
- cateva betii memorabile
- prima marire de salariu. Mi-a placut sentimentul, nu valoarea.
- familia mea, also known as " zbor deasupra unui cuib de cuci", "the onez and only", "cine e nebun se aduna" sau "nu prostia ne omoara, ci puterea noastra fantastica de a ignora pe oricine altcineva care nu poarta undeva in vene sange de Ploiesti". Ar mai fi si alte titulaturi, dar se recunosc ei toti ai mei aici, desi partea matura (adik peste 50 de ani) a familiei o aiba grije sa ma taxeze si pentru aceste cateva titulaturi.
-o noapte de dragoste la Galati
-un drum de intoarcere din Vama
- o mana de colegi de servici = prieteni de suflet si viata
- ultimele tale 2 zile de 25, ca sa nu vrobesc de prima ora de 26
 
Cam astea ar fi. Sigur ca mai sunt multe, dar recunosc ca lenea somnul si privirea Andreei imi spun clar sa ma potolesc. Restul vin pe parcurs.
 
Va pup, astept cadou,
IO PRINTESA
 


Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X